Huisartsenpraktijk Huijsman

Herhaalrecepten

Het aanvragen van uw herhaalrecepten doet u bij voorkeur via MijnGezondheid.net

Dit biedt u de snelle mogelijkheid om vanuit uw eigen dossier, de benodigde herhaalrecepten aan te vragen. Deze aanvragen komen direct bij ons binnen.

Bent u reeds aangemeld bij MijnGezondheid.net? Dan kunt u klikken op bovenstaande link en met uw digiD direct inloggen om toegang te krijgen tot uw dossier. Met een klik op de knop ‘Medicijnen’ komt u op een pagina met een overzicht van uw medicijnen.

Bent u nog niet aangemeld bij MijnGezondheid.net? Dan dient u zich eerst eenmalig aan te melden, via deze link; Aanmelden

MijnGezondheid.net is een online omgeving (patiëntenportaal) waar u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij uw huisarts en apotheek regelt. Zo kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen, herhaalmedicijnen aanvragen of laboratoriumuitslagen inzien. U kunt dus – door in te loggen met uw DigiD  – bij uw medische gegevens die zijn opgeslagen bij uw huisarts. Het portaal is namelijk gekoppeld aan het informatiesysteem van uw huisarts.

Via MijnGezondheid.net kunt u bij uw huisarts:

– Het maken van een afspraak,

– Een vraag stellen aan uw huisarts of een foto sturen,

– Een bericht sturen aan de assistente met wijzigingen van uw adres, telefoonnummer en e-mailadres,

– Laboratoriumuitslagen inzien,

– (Herhaal)medicatie aanvragen,

– Geneesmiddelenpaspoort printen,

– (Een gedeelte van) uw medische gegevens inzien.

– Een foto sturen voor uw huisarts,

MijnGezondheid.net is ook toegankelijk via uw mobiele telefoon. Download dan de app ‘MedGemak’.

Heeft u nog vragen, of komt u er niet uit? Kijk dan bij de veelgestelde vragen , hier vindt u tevens instructievideo’s. Komt u er alsnog niet uit? Neem dan contact op met de praktijk. Wij helpen u graag verder.

U kunt tevens ook telefonisch een herhaalrecept aanvragen door de receptenlijn in te spreken.

Let op: Tijdens onze vakanties kunt u geen herhaalrecepten aanvragen via de telefoon, aanvragen via Mijngezondheid.net worden tijdens de vakantie ook niet in behandeling genomen. Wilt u tijdens onze vakanties een herhaalrecept aanvragen? Neem dan alstublieft contact op met Huisartsenpraktijk Tecim op 010 41 60 560. Kijk hier voor een actueel overzicht van onze vakanties.

Contact?

Een geaccrediteerde huisartsenpraktijk heeft graag zicht op de klachten en ideeën van patiënten. Deze worden gebruikt om de praktijk te kunnen verbeteren. De medewerkers horen dus graag welke ideeën u heeft. Al uw opmerkingen zijn welkom. Of het nu gaat om de manier van werken, de vakbekwaamheid of iets totaal anders. De doktersassistente neemt uw opmerkingen graag in ontvangst